Català
Español
English
Françoise
 


Som una empresa dedicada als sistemes de seguretat per a persones i edificis, amb esperit emprenedor per a oferir productes i serveis adaptats als temps actuals. Per a qualsevol consulta posem a disposició de tothom el telèfon +34 668818162 i el email cial@aixoc.com. Instal·lem els sistemes a Catalunya; i distribuim arreu del món. 

Facebook: https://www.facebook.com/AixocSystems
Twitter: https://twitter.com/AixocSystems 

Les nostres línies de negoci es fonamenten en 4 àrees de la seguretat, que tot seguit volem que coneguin:

SEGURETAT ELECTRÒNICA: som distribuÏdors de les millors marques en electrònica de seguretat, com CCTV, ALARMES D'INTRUSIÓ, KITS DE VIGILÀNCIA, VIGILÀNCIA ONLINE DE VIVENDES I COMERÇOS AMB MÒBILS IPHONE, IPAD I ANDROID, DETECTORS DE FUMS I GASOS, ... Consultin's i li prepararem un pressupost a mida de les seves necessitats.

VIGILÀNCIA ONLINE DE CASES I COMERÇOS AMB MÒBILS IPHONE, IPAD I ANDROID: com veure la seva casa i als seus, en tot moment i des de qualsevol lloc, sense quotes mensuals. Ràpida instal·lació, gestió i control online. 

KITS ANTI INTRUSIÓ A PARTIR DE 249.70€: conjunt de detecció cablejat que inclou 1 central, 1 teclat, 3 infrarrojos, 1 bateria i 1 sirena.

SEGURETAT CONTRAINCENDIS: som distribuïdors de l'innovador producte MINIBOMBERO, premi a l'innovació SICUR2010, el primer escumògen extintor envasat en un esprai d'alumini lleuger, i de fàcil ús per a qualsevol persona.

El MINIBOMBERO és l'únic que incorpora un escumògen que atura els incendis en olis, acetones, hidrocarburs, neumàtics, sòlids, gasos, ... El primer certificat per a incendis de Clase F, que són els originats per olis, a més de les classes A,B,C tradicionals. No és tòxic ni irritant. Biodegradable. Apaga fins a 50 litres d'oli en flames. Expandeix 30 vegades el seu volum. Fàcil i ràpida neteja després de l'aplicació, sense aturades del seu negoci ni pèrdues de gènere. Premi a la innovació SICUR2010. Preus Anti-Crisi. Producte nacional 100%. 

KIT MINIBOMBERO 25.00€: subministrem el MINIBOMBERO amb un clip, cargol i tac de plàstic per a fixar-lo a la paret. També subministrem el MINIBOMBERO amb un Velcro adhesiu, a escollir. Producte nacional 100%.

SEGURETAT DE BÉNS I DINERS: COFRES DE SEGURETAT W-BOX per a encastar en parets o terres. Som distribuïdors. Combina Discreció, Alta Seguretat i Disseny.

Els cofres de seguretat permeten que cadascú tingui els seus objectes de valor i els diners, a casa seva o al seu negoci, amagats de forma discreta i de fàcil accés. Oferim una ràpida instal·lació i molt neta, o bé el pot instal·lar vostè mateix. És un cofre de seguretat cilíndric, tancament de seguretat per punts. Producte nacional 100%.

SEGURETAT PERIMETRAL: tancaments de filferro d'alta resistència, espirals de ganivetes, punxes per a murs i parets, ...

Els tancats de filferro de seguretat, les espirals de ganivetes i les punxes per a testers de murs i parets són una solució molt eficaç per evitar l'accés no desitjat als seus béns inmobles i éssers estimats.

Punxes per a testers de murs i parets.


Consultin's sense compromís!